dilluns, 17 de novembre del 2008

Google Docs, compartir documents

Per crear un document amb el google has d'accedir amb la teva compte de google, seleccionar el tipus de document que vulguis crear o pujar un arxiu existent i per últim compartir-lo amb altres usuaris i fins hi tot el pots publicar.

Amb el Google docs pots crea documents, fulls de càlcul i presentacions on-line.
Quan crees un document pots decidir qui pot accedir-hi, si el vols compartir o no i si el vots editar i presentar-lo a d'altres usuaris.

Pel que fa al tema de compartir documents, ho pots fer de dues maneres diferents, ja que ho pots compartir com a lector o com a col·laborador. El primer significa que només pot veure el document sense modificar-lo, en canvi, com a col·laborador el pots veure i modificar.

Puc dir que és un programa útil i que té moltes sortides ja que ho he pogut experimentar amb alguna pràctica que he fet.

dimecres, 5 de novembre del 2008

El laberint maleït

Per a realitzar aquest vídeo hem fet el seguiment següent:

- Primer vam fer el guió entre totes.

- Vam pensar on el podriem grabar i per tal com havíem realitzar el guió, varem creure que la millor opció era gravar-ho al laberint d'horta. I si, un diumenge vam quedar i vam anar-ho a gravar allà. Va ser una experiència interessant, enriquidora i divertida o nosaltres ho decidiem tot: el lloc, el diàleg, els personatges, la vestimenta, etc...

- El material que vam utilitzar va ser una càmera DV i un trípode.

- Bé, un cop vàrem tenir-ho tot gravat, a classe vam muntar-lo tot decidint les millors escenes i entrellaçant tot el curt. Vam posari música de terror ja que la nostra filmació estava ambientada en un lloc fosc i la trema també era de por. Tots aquests efectes i retocs ho vam realitzar el el programa pinnacle studios.

- Un cop vam tenir-ho tot enllestit, vam penjar el curt al Youtube i més tard vam crear un enllaç a cada blog de cada component del nostre grup.



Aqui teniu el nostre curt:


dimarts, 4 de novembre del 2008

Flanquea la autoprotección infantil en TV

Los observadores ven como "una broma" el código de autorregulación de las cadenas.


La directiva europea considera horario protegido desde las 6 hasta las 22 horas, durante las cuales no se podrán programar espacios para adultos.
En junio de 2002, todas las televisones españolas firmaron un código de autorrgulación para respetar el derecho fundamental de los menores, añadiendo al horario de protección unas franjas sobreprotegidas, los laborales de 8 a 9 y de 17 a 20 horas; y sábados y domingos de 9 a 12 horas, además de "una una especial senseibilidad" en periodos vacacionales.
Este código lo firmaron todas las cadenas españolas y entró en vigor en marzo de 2005. Pretende que la televisión no sea nociva para el público infantil, bien por el lenguaje indecente o insultante, bien por escenas que puedan llevar a imitar comportamientos perjudiciales o peligrosos; la emisión injustificada de escenas inadecuadas para menores (sexo y iolencia explícitos,por ejemplo), además de garantizar la privazidad y dignidad de los menores.